Golfvereniging de heensche

Lidmaatschap 2018

 

Het doel van de vereniging is, om naast het bevorderen van de golfsport, vanuit een ongedwongen sfeer het sociale element optimaal tot haar recht te laten komen. Om dit te kunnen realiseren hebben we meerdere commissies, die gedurende het jaar diverse sportieve en sociale evenementen organiseren.

 

De vereniging hanteert diverse lidmaatschappen:

Het Homeclub lidmaatschap De Heensche, inclusief handicapregistratie kost € 75,50

Een Homeclub Jeugdlidmaatschap (tot 18 jaar) is € 46,50

Het Wedstrijdlidmaatschap, voor spelers die elders hun homeclub hebben, bedraagt € 46,00

Niet-leden die via onze vereniging alleen de NGF-pas ontvangen en gebruik kunnen maken van de handicapregistratiemodule betalen € 43,50

Na 1 juli gelden gereduceerde tarieven.

Opzegging of wijziging van het lidmaatschap kan slechts gebeuren tegen het einde van het kalenderjaar, uiterlijk vóór 1 december.

 

Om gebruik te kunnen maken van de golfbaan moet u een greenfee kopen bij Akkermans Leisure & Golf. U kunt ook een 10 rondenkaart of een jaarkaart kopen. Voor meer informatie klikt u hier. De meeste leden van golfvereniging De Heensche hebben een jaarkaart van Akkermans Leisure & Golf.

 

Het voordeel van de jaarkaart is dat u kunt spelen wanneer en hoe vaak u maar wilt. U betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar. Een ander voordeel van deze jaarkaart is dat u kortingen krijgt bij diverse andere golfbanen. Zo kunt u extra voordelig een keer een uitstapje maken naar een andere baan.

 

 

Weersverwachting
De Heen

 

 

Golfvereniging De Heensche

 

Heense Molenweg 23

4655 TB  De Heen

 

info@deheensche.nl